Testimonialul Mariei, 28 ani - Ce inseamna sa fii model de videochat

Postat la 20.04.2020

Testimonialul Mariei, 28 ani - Ce inseamna sa fii model de videochat
În acest testimonial, Maria ne răspunde la câteva întrebări despre viața de model de videochat, din punctul ei de vedere. Este emoționată, fiind la primul ei testimonial însă răspunsurile ei sunt cât se poate de sincere.

De ce ai ales să colaborezi cu Fabulous Agency?

Studioul mi-a fost recomandat de o prietenă, care lucra deja la acest studio. Mi-a spus că are încasări foarte mari și că îi sunt oferite și cursuri de limba engleză (ea nu știa foarte bine limba engleză). Au ajutat-o să evolueze foarte mult în încasări și apoi am mers și eu la un interviu, iar echipa mi-a inspirat încrederea necesară de care aveam nevoie ca să colaborez cu ei.

 

Care sunt beneficiile pe care le ai la Fabulous Agency?

În primul rând programul flexibil, care pentru mine este foarte important, deoarece eu am un copil pe care îl cresc singură și am nevoie și de timp, pe care să-l petrec alături de el. Atmosfera prietenoasă, care mă face să mă simt ca într-un grup de prieteni, suport moral, cât și training-uri care mă ajută să cresc în încasări și cursuri de limba engleză gratuite.

 

Cum poate schimba viața pe plan financiar colaborarea cu Fabulous Agency?

Acest studio mi-a schimbat viața în mai bine, datorită încasărilor pe care le am acum și datorită încrederii pe care mi-a acordat-o.

 

Care a fost evoluția ta ca model la Fabulous Agency?

Am acumulat mai multe cunoștințe în acest domeniu, am evoluat foarte mult cu limba engleză, cu care nu mă prea descurcam la început, iar încasările încep să crească.

 

Cum împaci familia cu lucrul la Fabulous Agency?

Familia mea este mulțumită deoarece am mai mult timp să petrec alături de ei, datorită programului flexibil pe care îl am și a veniturilor lunare pe care le am… sunt mult mai mari față de cele de la fostul meu job, înainte de a fi model de videochat și de a accepta această ofertă de angajare la videochat, pe care mi-a oferit-o acest studio.

Maria

STUDIO Videochat ❤️Bucuresti » 1🏆- Incasari Rapide

Hai și tu în echipa Fabulous!

Aplică acum