De ce studioul nostru de videochat? De ce Fabulous Agency?

Postat la 06.05.2020

De ce studioul nostru de videochat? De ce Fabulous Agency?
Când am ales sa fac videochat, am ales Fabulous Agency, iar ei mi-au confirmat că a fost alegerea potrivită. Motivele sunt multe, dar cele mai importante ar fi: cursuri de engleză gratuite, program flexibil, training de calitate și atmosfera relaxată din studio.

În primul rand mă ajută cursurile de limba engleză gratuite deoarece eu nu mă descurcam deloc. Nu prea am fost atentă la școală la această materie. Mi s-a părut inutilă pentru mine deoarece consideram că nu o să am niciodată bani pentru călătorii.

Mă ajută foarte mult programul flexibil pentru că am și școala în paralel. Echipa a înțeles acest lucru și a fost de acord să îmi fac programul astfel încât să pot merge și la liceu. Sincer, eram puțin descurajată la început pentru că deobicei am văzut pe internet că multe dintre studiouri au un program stabilit deja și nu mă încadram.

Am parte de un training foarte bun din punctul meu de vedere. Am învățat foarte multe lucruri despre domeniul videochat. Eu nu aveam experiență, iar echipa studioului a avut răbdare cu mine să-mi explice site-ul, cum funcționează lucrurile, m-au învățat diferite trucuri pentru a face mai mulți bani, despre cum să abordez membrii de pe site, despre cum trebuie să îmi pun în valoare calitățile pe care le am. Am făcut și câteva ședințe pentru dezvoltare personală care m-au ajutat foarte mult. Am învățat tehnici de comunicare, am primit sfaturi pentru a-mi îmbunătăți imaginea (mi-au recomandat o tipa pe hairstyle și sunt super happy pentru că am ajuns să am un par mult mai sănătos și lucios). Pe timpul pandemiei de Coronavirus am avut parte de consiliere psihologică, ceea ce mi s-a părut foarte tare. Am înțeles mai bine stările de anxietate pe care le aveam și am aflat și cum și ce să fac sa fiu ok.

În rest, ce să spun, îmi place foarte mult atmosfera din studio, sunt foarte relaxată când merg la muncă. Colegele sunt toate de treabă. Cred că sunt norocoasă. Fetele în general nu se prea înțeleg. Dar aici nu este cazul. Toate aceste lucruri mă fac să doresc sa continui colaborarea cu Fabulous Agency. Am recomandat unei prietene acest studio și ea este foarte mulțumită, așa ca îți recomand și ție.

Adriana

STUDIO Videochat ❤️Bucuresti » 1🏆- Incasari Rapide

Hai și tu în echipa Fabulous!

Aplică acum