Care a fost evoluția ta de când ai ales să colaborezi cu Fabulous Agency?

Postat la 02.05.2020

Care a fost evoluția ta de când ai ales să colaborezi cu Fabulous Agency?
Înainte de a colabora cu Fabulous Agency am colaborat cu un alt studio, unde câștigam maxim 1500$/lună. Eram foarte frustrată pentru că nu câștigam cât mi-aș fi dorit. Voiam să renunț la acest job, dar am ales Fabulous Agency, iar acum câștig peste 20.000$/lună.

Înainte de a colabora cu Fabulous Agency am colaborat cu un alt studio, unde câștigam maxim 1500$/lună. Eram foarte frustrată pentru că nu câștigam cât mi-aș fi dorit și pentru că nimeni nu mă ajuta cu adevărat să evoluez. Voiam să renunț la acest job, dar am zis totuși că poate ar trebui să încerc și în altă parte. Am ales Fabulous Agency.

Colaborez de 2 ani cu această echipă și pot spune că am evoluat din toate punctele de vedere. În primul rând financiar, am ajuns să câștig peste 20.000$/lună, apoi pe plan personal: mi-am îmbunătățit aspectul fizic foarte mult - îmi permit să merg la sala în mod regulat și să mănânc sănătos, cât se poate de bio, mi-am făcut operație de mărire de sâni pentru că îi aveam extrem de mici și nu mă simțeam deloc bine în pielea mea, mi-am pus fațete dentare și acum mă pot lăuda cu niște dinți perfecți. Zilnic primesc complimente pentru zâmbetul meu frumos. Evident, am căpătat foarte multă încredere în mine. Am început să călătoresc, lucru care mă face foarte fericită și sper să pot vizita cât mai multe țări. Mă pot lăuda cu faptul că în tot acest timp am primit susținerea studioului pentru a termina facultatea (aveam la un moment dat în gând să renunț) și anul acesta îmi voi da licența. Mi-am făcut prieteni noi și am învățat că lucrul în echipă, dedicarea și susținerea morală sunt lucruri foarte importante în evoluția fiecărui om - această echipă m-a ajutat la fiecare pas și a avut încredere că pot, chiar și atunci când eu nu credeam în mine. Așa că doresc să mulțumesc întregii echipe pentru suportul oferit în toți acești 2 ani. Făra voi, cu siguranță nu aș fi ajuns aici!

Andra

STUDIO Videochat ❤️Bucuresti » 1🏆- Incasari Rapide

Hai și tu în echipa Fabulous!

Aplică acum