Cât câștigă modelele Fabulous Agency?

Mai jos îți arătăm câteva din modelele noastre, cu bune și cu rele, și evoluția câștigurilor lor în primele 6 luni de colaborare cu Fabulous Agency. În acest fel, poți vedea cu care dintre ele te asemeni cel mai bine și în acest fel îți poți face o idee despre care ar putea fi veniturile tale dacă alegi sa devii model de videochat la Fabulous Agency.

Andra, 23 ani, model Fabulous Agency

Andra vorbește foarte bine limba engleză și, deși este foarte serioasă, îi este foarte greu să zâmbească și să se deschidă în fața oamenilor în general, a fost receptivă la sfaturile trainerilor și a fost foarte consecventă. A devenit un model de videochat din ce în ce mai bun, și-a doborât barierele, lucru ce poate fi observat din evoluția încasărilor ei. În doar 6 luni a ajuns să câștige peste 10.000 $/lună. Ea colaborează de 2 ani cu studioul nostru de videochat din București și putem spune cu mândrie că acum are încasări de peste 20.000 $/lună. Mai jos vă arătăm în cifre, evoluția încasărilor Andreei în primele 6 luni de colaborare cu Fabulous Agency București.

Andra, 23 ani, model Fabulous Agency

Aspecte și caracteristici

Vorbește foarte bine engleza
Receptivă la sfaturile trainerilor
Este consecventă
Foarte retrasă și serioasă
Îi este greu să zâmbească
Este ușor pesimistă

Venit lunar

Luna 1 2900 USD
Luna 2 3300 USD
Luna 3 3300 USD
Luna 4 4600 USD
Luna 5 5900 USD
Luna 6 10700 USD

Adriana, 18 ani, model Fabulous Agency

Când a început colaborarea cu studioul nostru de videochat din București, Adriana nu se descurca deloc cu limba engleză. Cu toate acestea, era foarte receptivă la sfaturile trainerilor, foarte consecventă, mereu veselă și a dorit să învețe limba engleză cu ajutorul lecțiilor pe care le oferim gratuit. Câștigurile ei au crescut foarte repede. Mai jos poți observa că în 4 luni Adriana ajuns să aibă venituri de 5 ori mai mari decât în prima lună de colaborare cu studioul nostru. Totuși, din cauza faptului că și-a schimbat atitudinea în fața camerei si a devenit mai puțin receptivă la sfaturile trainerilor si și-a luat mai multe zile libere decât cele recomandate de noi, veniturile au scăzut brusc cu 2000 $.

Adriana, 18 ani, model Fabulous Agency

Aspecte și caracteristici

Nu vorbește bine engleza
Receptivă la sfaturile trainerilor
Este consecventă
Este veselă
Îi este ușor să zâmbească
Este optimistă

Venit lunar

Luna 1 2600 USD
Luna 2 4100 USD
Luna 3 5000 USD
Luna 4 10100 USD
Luna 5 8100 USD
Luna 6 7200 USD

Maria, 28 ani, fost model Fabulous Agency

Maria vorbește foarte bine limba engleză, arăta bine, dar nu era deloc receptivă la sfaturile trainerilor. Deși nu avea experiență, a considerat că ea știe mai bine decât echipa Fabulous Agency și a ales să facă doar ce vrea și să vină doar din când în când la studio. Ea nu și-a respectat programul de muncă flexibil și agreat împreuna în niciuna din cele 6 luni de colaborare. Acest lucru îl poți vedea mai jos în încasările ei lunare. Dacă dorești să câștigi mulți bani ca model de videochat, nu fii ca Maria ;)

Maria, 28 ani, fost model Fabulous Agency

Aspecte și caracteristici

Vorbește foarte bine engleza
Nu este receptivă la sfaturi
Nu este consecventă
Are o atitudine schimbătoare
Îi este ușor să zâmbească
Este pesimistă

Venit lunar

Luna 1 800 USD
Luna 2 490 USD
Luna 3 1160 USD
Luna 4 1200 USD
Luna 5 850 USD
Luna 6 420 USD

Calculator de venituri din videochat

Pentru că venitul lunar este probabil cel mai important criteriu în decizia dacă merită să devii model de videochat, vom încerca să-ți răspundem la întrebarea: Câți bani aș putea face eu, dacă aș deveni model de videochat la Fabulous Agency? Acesta este cea mai frecventă și importantă întrebare pe care și-o pun fetele care se gândesc la o potențială carieră în domeniul videochat.

Mai jos aveți un calculator de venituri pe care le-ați putea avea lunar, după doar câteva luni de colaborare cu Fabulous Agency. Nimeni nu poate promite aceste venituri, deoarece ține în mare parte de voi dacă le veți atinge sau chiar depăși, însă am făcut acest calculator în urma experienței noastre și in baza caracteristicilor și a veniturilor tuturor modelelor care ne-au călcat pragul de-alungul timpului.

* Acest calculator de venituri posibile a fost implementat în baza unor criterii rezultate din experiența noastră cu modele din studioul nostru și nu numai. Rezultatele afișate nu implică niciun angajament sau vreo promisiune din partea Fabulos Agency, deoarece veniturile modelelor pot varia și în funcție de alți factori ce nu au fost luați în calcul în algoritmul folosit. Acest calculator a fost implementat pentru ca noile modele ce doresc să colaboreze cu noi, să-și poată face o imagine aproximativă despre o medie a caștigurilor pe care le pot obține la studioul nostru de videochat. Algoritmul, criteriile, textele și conceptul sunt proprietatea intelectuală a Fabulous Agency și este interzisă copierea sau reproducerea lor parțială sau în întregime fără acordul Fabulous Agency.

STUDIO Videochat ❤️Bucuresti » 1🏆- Incasari Rapide

Îndeplinește-ți visul acum!

Aplică acum!