Tipuri de femei - Descoperă dacă ai ce îți trebuie pentru a deveni un model online de SUCCES

Postat de Ina la 22.08.2020

Tipuri de femei - Descoperă dacă ai ce îți trebuie pentru a deveni un model online de SUCCES

Cu siguranță cunoști faptul că fiecare om în parte este diferit, motiv pentru care există mai multe tipologii de persoane. Doar anumite tipuri de femei pot excela în meseria de model de videochat, deoarece este un domeniu care nu se potrivește tuturor. Aici trebuie să fii dezinhibată, să n-ai emoții în fața camerelor și să știi să te joci cu mințile bărbaților, astfel încât să-i ademenești în mrejele tale pentru cât mai mult timp.

1. Despre tipurile de femei

În general, persoanele pot fi împarțite în foarte multe categorii. De câte ori ți s-a întâmplat să te înțelegi minunat cu o persoană chiar de la prima întâlnire, iar pe alta să nu o poți suporta nici dupa 5 ani de la data primului contact? Acest lucru se datorează faptului că există mai multe tipuri de femei, care au anumite calități și defecte, ce pot fi mai mult sau mai puțin vizibile.

Bărbații prefera anumite tipologii de femei, în detrimentul altora. În general, femeia trebuie să exprime feminitate, să fie sigură pe sine, să fie senzuală, inteligentă. Nu degeaba suntem reprezentantele "sexului frumos".

2. Tipuri de femei în videochat

În videochat există cerere pentru toate tipologiile de femei. Există bărbați care își doresc să comunice, de exemplu, cu femei inocente, foarte copilăroase și masculi care vor să fie dominați de femei curajoase și foarte sexy.

Cu toate acestea, nu toate femeile știu cum să flirteze cu bărbații. E bine să fii o persoană puternică, sigură pe tine, lipsită de inhibiții și să știi foarte bine care îți sunt țelurile și cum le poți atinge. În cazul în care ești timidă și ușor pudică, trebuie să încerci să ai puțin curaj să înveți în primul rând să ai mai multă încredere în tine, iar cu timpul vei observa faptul că vei deveni din ce în ce mai open-minded și vei accepta provocările venite din partea clienților din ce în ce mai ușor.

2.1. Tipuri de femei care au șansa să devină modele online de SUCCES

Există foarte multe fete care au șanse foarte mari să aibă câștiguri WOW din domeniul videochat. Calitățile și felul lor de a fi le recomandă pentru acest job, fapt pentru care partea financiară și succesul își fac cu ușurință simțită prezența.

Acestea sunt:

· Senzuală

Senzualitatea este un aspect foarte important în videochat. Aceasta reiese din limbajul trupului modelului, din modul cum se mișcă, din atitudine și totodată din modul în care modelul converseaza cu membrii de pe site. Femeile care au o prezență plăcută, care știu să zâmbească și să râdă cu poftă sunt cele mai apreciate de către membri. Ele știu foarte bine cum să ofere plăcere și cum să transforme orice discuție banală într-una extrem de interesantă. În majoritatea cazurilor, femeia de acest gen își dorește să creeze o legătură reală cu clientul, lucru care aduce extrem de multe beneficii pentru model.

· Încrezătoare

Femeia sigură pe sine, care știe ce să facă pentru a suci mințile bărbaților și care are mereu cuvintele la ea, poate deveni un model online de succes, adorat de către toți membrii. Aceasta nu este timidă și falsă, ci foarte hotărâtă, sigură pe ea și știe cum să joace astfel încât bărbații să fie înnebuniți după prezența ei.

· Inteligentă

Oricine își dorește să stea de vorbă cu o femeie inteligentă, care captează atenția oricui prin felul de a vorbi și de a se comporta. Aceasta reușește să stârnească interesul tuturor bărbaților prin intermediul comunicării. Îi va fi ușor sa abordeze diferite subiecte de interes pentru membrii de pe site și va putea susține privaturi foarte lungi, doar pe conversație.

· Dezinhibată

Femeile fără inhibiții sunt un adevărat deliciu pentru bărbații pofticioși de aventură. Femeile de acest fel reușesc să-și pună în valoare formele corpului și atuurile fizice într-un mod foarte frumos și atrăgător. Nu se tem niciodată de un fetiș venit din partea membrilor și acceptă orice provocare li se pune în cale.

· Optimistă

Femeia optimistă zâmbește, ascultă, este răbdătoare și foarte iubitoare. Acest tip de femei este foarte căutat atât în videochat, cât și în viața reală de către bărbați, fapt pentru care dacă știi cum să oferi energie pozitivă, înseamnă că ești făcută pentru acest job.

2.2. Ce tipologie de femeie NU trebuie să pari când lucrezi ca model de videochat, pentru a avea încasări mari

În cazul în care îți dorești foarte mult să faci parte dintr-o agenție de videochat , precum este Fabulous Agency, sunt unele lucruri pe care va trebui să le înveți, pentru a te asigura că vei câștiga foarte mulți bani. Evident, trainerul te va ghida la orice pas și îți va prezenta, pe langa calitățile pe care va trebui sa le pui in valoare, o lista de "AȘA NU" pentru atunci cand ești pe camera.

Marea majoritate a membrilor fug de cele mai multe ori de modelele care par:

· Materialiste

Membrii fug de modele care sunt focusate doar pe bani deoarece de foarte multe ori aceștia își doresc să primească atenție, să fie alintați și complimentați. Foarte mulți bărbați apelează la serviciile de videochat din cauza unor lipsuri simțite cu persoana iubită. Prin urmare, expresiile de tipul “give me your money”, “you have to pay”, pun bărbații pe fugă spre un alt model care își iubește job-ul.

Este foarte important să arăți că-ți place să fii acolo, lângă ei, să-i asculți și să le oferi tot ceea ce nu primesc acasă. În plus, dacă îți dorești să ai cât mai mulți clienți, este esențial să nu pari falsă și interesată doar de plata de la final.

· Supărate

Membrii accesează site-ul pentru a se simți bine și pentru a se deconecta de la toate grijile și problemele zilnice. Aceștia își doresc să-și petreacă timpul cu o femeie cu energie pozitivă, care să le ofere distracție și momente foarte plăcute. Prin urmare, veniturile importante ajung să fie câștigate doar în cazul în care zâmbești în mod constant și exprimi plăcere și dorință de cunoaștere cât mai profundă a clientului, nu plictiseală și tristețe.

· Egoiste

Clienții sunt dispuși să plătească sume impresionante pentru anumite servicii, însă pentru acești bani, modele trebuie să ofere. În videochat trebuie să și oferi, nu doar să aștepți anumite lucruri, dar fără să dai nimic la schimb. Membrii doresc să se simtă speciali și răsfățați, iar o femeie egoistă este văzută ca fiind materialistă și neinteresantă.

· Disperate

Există foarte multe modele care sunt disperate să facă cât mai mulți bani, fapt pentru care uită de calitatea muncii și se axează doar pe cantitate. Sunt foarte multe modele care nu câștigă mult de prima dată sau care nu fac mulți bani într-o zi, lucru care le face să devină disperate din punct de vedere financiar.

Această stare de disperare poate fi observată cu ușurință de către clienți deoarece modelele care sunt așa nu par relaxate, lucru care strică tot show-ul oferit. Foarte multe femei de acest gen ajung să ceară cu disperare private-uri sau tipsuri, iar asta nu le face decât să pară materialiste.

· Victime

Multe modele ajung să joace rolul victimei doar pentru ca membrilor să li se facă milă de ele și să le susțină din punct de vedere financiar. În acest caz, fetele uită că acei bărbați vorbesc cu ele doar pentru a primi experiențe plăcute, nu triste, iar acest lucru pune clienții pe fugă.

În cele din urmă, este recomandat să fii oricând o femeie caldă, iubitoare, care știe cum să-i ofere atenție bărbatului de lângă, deoarece nu doar femeile au nevoie de afecțiune, ci și bărbații. Pune-ți întotdeauna în lumină cele mai frumoase părți ale tale și arată cât ești de plăcută, atât la exterior, cât și la interior.