Plăcerea sexuală feminină și masculină - care sunt cele mai mari DIFERENȚE

Postat de Ina la 13.08.2020

Plăcerea sexuală feminină și masculină - care sunt cele mai mari DIFERENȚE

Sexul este extrem de important într-o relație și face ca apropierea dintre doi oameni să fie din ce în ce mai puternică. În plus, orice persoană în parte își dorește să se detensioneze prin intermediul plăcerii sexuale. Aceasta are menirea de a alunga gândurile negative și de a aduce o stare pozitivă de lungă durată.

Sexul este extrem de important într-o relație și face ca apropierea dintre doi oameni să fie din ce în ce mai puternică. În plus, orice persoană în parte își dorește să se detensioneze prin intermediul plăcerii sexuale. Aceasta are menirea de a alunga gândurile negative și de a aduce o stare pozitivă de lungă durată.

În cazul în care nu ai o relație, dar îți dorești să trăiești fiorii plăcerii prin tot corpul, trebuie să știi că aceștia pot fi stimulați și prin intermediul simțului vizual sau doar prin comunicare. Așa se explică faptul că tot mai mulți bărbați celibatari apelează la serviciile de videochat în momentul în care vor să se excite deoarece nu doar atingerile carnale sau actul sexual în sine sunt cele care aduc extaz.

1. Ce înseamnă o experiență sexuală plăcută?

O experiență sexuală plăcută înseamnă acel amor sau flirt în care ambii parteneri se simt excelent și care stârnește în mod subit dorința de cunoaștere profundă a celuilalt.

Plăcerea sexuală poate fi trăită în mod diferit de la o persoană la alta. Dacă o persoană ajunge la orgasm doar prin simpla atingere a gâtului cu buzele, alta se poate excita doar cu ajutorul unor conversații extrem de incitante și savuroase, care stârnesc imaginația și dorința erotică.

Pentru a te putea bucura de o astfel de senzație incitantă, trebuie să existe o chimie între tine și partener sau măcar o atracție fizică irezistibilă.

Cu toate acestea, trebuie să reții că bărbații și femeile sunt diferiți și au nevoi și plăceri aflate în antiteză. Astfel, dacă femeile adoră să li se șoptească vorbe frumoase și complimente, bărbații sunt înnebuniți după trupurile bine sculptate și mișcările lascive.

2. Plăcerea sexuală feminină - ce își doresc femeile?

Cuvintele erotice și complimentele pot conduce cu mare ușurință la excitație. Nu sunt mai prejos nici cuvintele murdare, dorința sexuală spusă în mod apăsat și vulgar, fiindcă sunt mai multe tipuri de femei, care au fetișuri cu totul aparte. În schimb, ceea ce este cert constă în faptul că sexul feminin adoră să vorbească, întrucât pot dobândi plăcerea sexuală în acest fel.

Astfel, domnișoarele și doamnele nu au nevoie în mod neapărat de actul sexual în sine, ci se pot mulțumi și cu replici precum: “Te vreau!”, “Ești sexy!”, “Ești cea mai frumoasă femeie!”

În schimb, în cazul sexului feminin trebuie să existe o legătură emoțională pentru ca apetitul sexual să se deschidă. Acestea trebuie să fie curtate o perioadă de timp, trebuie să se simtă importante și să primească foarte multă atenție pentru a se simți bine în pat lângă un bărbat.

Plăcerea intimă a femeilor poate fi atinsă prin următoarele modalități:

Conversații incitante

De câte ori ți s-a întâmplat ca atunci când stai de vorbă cu un bărbat atrăgător, care reușește să-ți capteze atenția prin intermediul conversației, să te simți copleșită de emoție și excitată? Plăcerea erotică poate fi simțită prin intermediul conversațiilor foarte interesante și jucăușe. În cazul în care această discuție este condimentată de tot felul de replici ce fac referire la sex, atunci cu siguranță încântarea și excitația sunt la cote înalte.

Preludiu

Fără preludiu nu faci nimic. Dacă bărbații se simt la fel de bine și în lipsa atingerilor pasionale de la început și a mângâierilor sălbatice, femeile nu pot simți plăcerea absolută în lipsa acestora. Ele trebuie să fie sărutate pe tot corpul pentru a se simți dorite și frumoase.

Fantezii împlinite

Nu doar bărbații au fantezii, ci și femeile. Dacă ești o persoană timidă, trebuie să-ți iei inima în dinți și să-i explici partenerului ce crezi că te-ar putea face fericită în pat. Îndeplinirea fanteziilor sexuale îți poate aduce o doză zdravănă de plăcere intimă, care nu poate fi egalată cu niciun sentiment de bine.

Limbaj nonverbal

Cu siguranță cunoști faptul că orice gest pe care îl faci poate trăda o anumită stare. Acesta este foarte important mai ales atunci când vine vorba despre viața intimă. De exemplu, pentru femei este esențial ca înainte de fiecare partidă de amor, bărbații să le privească drept în ochi, iar după amor să le ia strâns în brațe.

3. Plăcerea sexuală feminină - la ce visează bărbații?

Dacă plăcerea sexuală feminină poate fi stimulată foarte ușor prin intermediul cuvintelor frumoase, bărbații adoră să fie delectați și incitați de imagini vizuale încărcate cu mult sexualism. De aceea, majoritatea masculilor celibatari ce își doresc să se destreseze și detensioneze din punct de vedere sexual, apelează la serviciile de videochat, care sunt gândite și menite să aducă astfel de plăceri.

Cum poate fi atinsă plăcerea sexuală a bărbaților:

Femei atrăgătoare

Femeile atrăgătoare sunt acele femei care își cunosc calitățile, care știu să-și pună în evidență formele corpului și cărora nu le este rușine să se arate în toată splendoarea lor. Dacă te numeri printre acestea, cu siguranță ai o șansă enormă să câștigi venituri importante în videochat deoarece bărbații sunt înnebuniți după femeile încrezătoare și sexy.

Fetișuri

Fiecare persoană în parte are câte un fetiș. Foarte mulți bărbați cunosc faptul că în videochat femeile sunt open-mind și deschise provocărilor, fapt pentru care apelează cu încredere la acestea pentru a-și îndeplini anumite fantezii sexuale. De foarte multe ori bărbații visează ca femeia să se joace cu un vibrator sau cu diferite jucării sexuale, pe care aceștia nu au curajul să le utilizeze în viața de zi cu zi. Acest lucru aduce satisfacție, excitație și plăcere sexuală.

Tipologia femeii

Există bărbați care își doresc alături femei foarte slabe, sau supraponderale, timide sau foarte curajoase. Se cunoaște faptul că în videochat există toate tipologiile de reprezentante ale sexului feminin, motiv pentru care masculii apelează cu toată încrederea la aceste servicii pentru a-și îndeplini fanteziile erotice într-un mod foarte ușor și rapid.

Role-play

Există foarte mulți bărbați care își doresc să fie excitați de o doctoriță sau o polițistă sexy. Mulți masculi își doresc să fie biciuiți de o asistentă atrăgătoare, iar alții își pot dori doar să fie complimentați de o femeie deghizată într-o școlăriță cu forme voluptoase. Din acest motiv, modelele de videochat se costumează adesea în diferite personaje, pentru ca bărbații să fie mulțumiți pe deplin.

Dominare

Unii bărbați visează să domine în pat pentru a se simți plini de încredere și de bărbăție, iar modelele de videochat se pot lăsa influențate cu ușurință, lucru care poate aduce multă plăcere sexuală masculilor de acest fel, celor dependenți de control.

În încheiere, există diferențe majore între plăcerea sexuală a femeilor și cea a bărbaților. Dacă femeile trebuie excitate întâi din punct de vedere sentimental, bărbații sunt foarte încântați de femeile atrăgătoare, care le pot îndeplini și cele mai aprinse fantezii.