Femei senzuale - Învață cum să-ți pui în valoare atuurile + Trucuri & Sfaturi

Postat de Ina la 07.08.2020

Femei senzuale - Învață cum să-ți pui în valoare atuurile + Trucuri & Sfaturi

Senzualitatea reprezintă unul dintre atuurile femeilor care știu să se pună în valoare în cel mai frumos mod posibil, prin intermediul feminității și al laturii sexuale. Aceasta joacă un rol important în cucerirea bărbaților, fiind o calitate irezistibilă în ochii lor. Toți masculii își doresc să aibă alături sau să converseze cu o domnișoară care emană farmec și sex-appeal.

1. Senzualitatea unei femei - se învață sau este o calitate înnăscută?   

Senzualitatea poate fi înțeleasă precum înclinația unei femei spre plăcerile trupești, un erotism aparte care atrage precum un magnet bărbații. Senzualitatea nu este o calitate cu care te naști, ci una pe care o poți învață în timp, dacă te dedici și ești perseverentă.

Astfel, dacă gesturile senzuale nu au fost până acum punctul tău forte, însă îți dorești foarte mult să fii considerată de către bărbați că fiind atrăgătoare, trebuie neapărat să afli care sunt pozițiile care atrag tot mai mulți clienți. Studioul de videochat Fabulous Agency te poate ajuta în acest sens, punându-ți la dispoziție un training specializat, conceput special în ideea de a sprijini tinerele modele pentru a fi cât mai sexy și cuceritoare, prin intermediul acestei calități mult râvnite de către femei.

În plus, agenția îți oferă suport pe toată durata colaborării, tocmai pentru a te ajuta să devii din ce în ce mai bună în această direcție. Din acest motiv, nu trebuie să te descurajezi dacă nu te consideri încă o femeie senzuală, deoarece acest atu îl poți dobândi în timp cu ajutorul și sprijinul nostru.

2. Calitățile unei femei senzuale   

Te întrebi ce calități au cele mai senzuale femei?

În primul rând, femeile senzuale sunt optimiste, mereu cu un zâmbet larg pe buze și râd cu poftă atunci când este cazul. Aceste modele sunt cele mai apreciate de către clienți, fiindcă bărbații adoră să converseze cu ele, deoarece îi încarcă cu o doză zdravănă de energie pozitivă.

În al doilea rând, aceste femei sunt open-minded. Ele sunt deschise provocărilor de orice fel, nu refuză niciodată îndeplinirea dorințelor ascunse ale clienților și le fac pe plac, indiferent de ce cer aceștia.

În altă ordine de idei, femeile senzuale pun mare accent pe aspectul fizic. Acestea își cunosc corpul și își iubesc trăsăturile, fapt pentru care nu ratează nicio ocazie de a se pune în valoare la cote maxime. Senzualitatea poate ieși la iveală de multe ori prin intermediul unui ruj accentuat, al unui păr perfect coafat și al unui sutien cu dantelă, extrem de jucăuș, care stârnește cele mai aprige fantezii sexuale.

Femeile senzuale au încredere în ele, știu ce își doresc bărbații și oferă imaginile erotice pe care și le imaginează aceștia. De exemplu, dacă domnii iubesc modelele care își muscă subtil buza de jos, acestea vor face acest lucru ori de câte ori au ocazia.

3. Cum devii o femeie senzuală în videochat?  

Nu este deloc greu să fii senzuală ca model, mai ales că acest job îți permite acest lucru, ba chiar te îndeamnă să o faci. Astfel, dacă îți dorești să ai un salariu mai mult decât suficient, trebuie să depui efort să fii cât mai atrăgătoare în ochii clienților. Poți afla cât câștigi din videochat evaluându-ți anumite abilități și trăsături personale.

Pentru a reuși acest lucru, poți dansa lasciv, cu ochii ațintiți asupra bărbatului aflat în spatele monitorului. Acest lucru îi va stârni și mai mult curiozitatea de a te cunoaște mai bine, fapt care te va putea ajuta să obții mai multe finanțe.

Un alt lucru pe care îl poți face pentru a fi senzuală în studioul de videochat este să te axezi doar pe mișcări lente, extrem de curbate și bine gândite. Astfel, dacă trebuie să stai într-o anumită poziție, iar fundul este cel pus in evidență, încearcă să-l miști puțin, astfel încât ochii clientului să fie ațintiți asupra acelei zone. Pune-ți în valoare formele în acest fel și vei vedea că vei avea doar de câștigat.

Machiază-te și îngrijește-te, deoarece aceste lucruri te pot face o femeie senzuală. Pune accentul pe fardurile închise la culoare, pe buclele lejere sau pe părul întins la perfecție și folosește întotdeauna ruj roșu, astfel încât să obții farmecul mult dorit.

Nu uita de zâmbet! Este foarte important să zâmbești cochet, în colțul gurii, în timp ce faci eye-contact prin intermediul webcam-ului.

4. Cum te ajută senzualitatea să ai câștiguri importante și de ce alte beneficii te bucuri?   

Senzualitatea te poate ajuta să excelezi în acest domeniu atât de interesant. Dacă reușești să te faci plăcută în rândul clienților, automat câștigurile cresc, pentru că aceștia își vor dori să converseze doar cu tine.

Fii exact așa cum își doresc bărbații o femeie: fermecătoare, senzuală, atrăgătoare, îngrijită, pozitivă și comunicativă! În acest fel, vei putea avansa la locul de muncă și vei putea deveni în scurt timp unul dintre cele mai bune modele de videochat din agenție, cu care Fabulous Agency să se laude.

În cele din urmă, nu uita că videochat-ul este un domeniu care îți poate aduce foarte multă satisfacție. Atât prin prisma complimentelor pe care le poți primi de la clienții care te ajută să-ți sporești încrederea în ține, cât și datorită veniturilor, care sunt mult mai considerabile decât la alte job-uri.