Femei Puternice - Cum să fii o femeie de succes, independentă și încrezătoare!

Postat de Ina la 15.07.2020

Femei Puternice - Cum să fii o femeie de succes, independentă și încrezătoare!

De-a lungul timpului, bărbații au fost cei care au avut cea mai mare putere, mai ales când venea vorba de cea decizională. Cu toate acestea, pe parcurs, femeile au reușit să facă în așa fel încât drepturile lor să ajungă egale cu ale domnilor, începând să fie din ce în ce mai prezente în societate. Odată cu schimbările generale de evoluție, doamnele au început să se diferențieze una de cealaltă prin diverse capacități.

De-a lungul timpului, bărbații au fost cei care au avut cea mai mare putere, mai ales când venea vorba de cea decizională. Cu toate acestea, pe parcurs, femeile au reușit să facă în așa fel încât drepturile lor să ajungă egale cu ale domnilor, începând să fie din ce în ce mai prezente în societate. Odată cu schimbările generale de evoluție, doamnele au început să se diferențieze una de cealaltă prin diverse capacități. O femeie puternică este modelul pe care ar trebui să îl aibă toate fetițele și adolescentele, deoarece ea îmbină independența cu un caracter puternic, o atitudine pozitivă, potrivită mai multor contexte, dar și cu forța de a trece peste eșecuri și dezamăgiri, învățând din fiecare experiență.

A fi o femeie puternică este un amalgam de trăiri și caracteristici, pe care nu toate doamnele îl stăpânesc. Atunci când este vorba de întemeierea și întreținerea unei familii, cheltuielile și responsabilitățile cresc și mai mult, așadar sursa de venit este crucială. Multe reprezentante ale “sexului frumos” se vor simți copleșite și își vor neglija propria persoană, fiind duse de valul grijilor zilnice, uitând cât de importante sunt și că trebuie să își aloce timp și atenție. Așadar, toată puterea începe să fie risipită treptat. Află, în continuare, cum poți să rămâi o doamnă încrezătoare, independentă și cum să atingi mult doritul succes, indiferent de vârstă sau de cursul pe care îl are viața ta!

1. Ce înseamnă să fii o femeie puternică în secolul XXI?

Noțiunea de “femeie puternică” primește câte o definiție din partea fiecărei persoane, însă există câteva caracteristici comune, care se regăsesc în toate explicațiile - independență, caracter puternic, principii, stil de viață echilibrat, autoritate, feminitate, rezistență fizică, mentală și emoțională.

Dacă dorești să dobândești toate calitățile de mai sus trebuie să lucrezi foarte mult cu tine însăți, să îți dedici timp și răbdare, să fii deschisă către nou, către ieșirea din zona de confort. Este vitală încrederea în sine pentru a obține rezultatele dorite, așadar asumă-ți toate alegerile, indiferent că ele sunt bune sau rele și învață din experiențele pe care le ai. De multe ori, o persoană este influențată nu doar de evenimentele din viața socială și personală, dar și de cele din viața profesională. În acest sens, dacă și pentru tine contează foarte mult cariera, este imperios ca venitul să fie sigur și mare. Astfel, nu doar că vei avea satisfacții materiale, ci și independența financiară care te va ajuta să ai lifestyle-ul mult dorit.

Esențial este să nu prea asculți de “gura lumii”, ci să faci ceea ce TU consideri că îți este avantajos și util. De aceea, o carieră ca model online la Fabulous Agency poate fi startul tău spre succes. Cu această ocazie, vei putea învăța mai multe despre limbajul verbal și despre cel nonverbal, descoperind cum să ieși în evidență nu doar prin fizic, ci și prin atitudine, ajungând, în final, să evoluezi constant.

2. De ce este importantă independența financiară și cât de greu se obține?

A fi pe cont propriu are multe avantaje, însă presupune sacrificii și riscuri, de aceea multe persoane nu își asumă libertatea sub această formă și se complac. Dacă TU vrei să fii independentă financiar și să îți îndeplinești toate țelurile, fără a trebui să îți faci griji cu privire la cheltuieli, citește care sunt beneficiile videochat-ului la Fabulous Agency . Alegând să fii model online, îți oferi șansa la libertate financiară și îți deschizi singură oportunități inedite de a te dezvolta nu doar profesional, ci și social și personal. De la orice loc de muncă ai de învățat, însă de aici vei învăța cum să fii o femeie puternică cu ajutorul trainer-ilor și a propriilor experiențe.

3. Femeile puternice și videochat-ul - prejudecățile eronate ale societății

Deși societatea evoluează constant, există, în continuare, subiecte tabu, în mod special la nivel național. Videochat-ul este o temă controversată, căreia i se atribuie prejudecăți eronate. Dacă ești o persoană open-minded și ești dispusă să înveți mai multe despre comunicare, socializare și despre tine însăți, află mai multe despre Fabulous Agency și vei vedea despre ce este cu adevărat vorba în videochat. Venitul depinde doar de performanțele tale și de disponibilitatea pe care o ai pentru a le crește, altfel spus, cu cât ești mai dedicată vieții profesionale, cu atât vei putea câștiga mai mult, așa cum poți calcula singură pe site-ul Fabulous Agency.

Modelele online nu sunt doar tinere care doresc să se afirme ori care caută un job cu venituri mari. Ele sunt femei care se descoperă în fiecare zi, care învață constant despre ele și despre psihologia comunicării, dar nu numai. Autodescoperirea este esențială pentru evoluție, iar când ea are ca beneficiu și o răsplată financiară mare, cu atât mai bine! Printre modele se numără inclusiv tinere mămici, care au trecut dincolo de prejudecăți pentru a se bucura de avantajele videochat-ului.

O femeie puternică va avea grijă să existe stabilitate și echilibru în viața sa, așadar pe lista priorităților se vor afla achiziționarea unei locuințe și a unei mașini, pentru ca, mai apoi, să se poată concentra doar pe carieră (deschiderea unui business, avansarea la locul de muncă) și familie. În tot acest timp, propria persoană nu trebuie neglijată, deoarece, fără o imagine impecabilă, există riscul scăderii încrederii de sine și toată munca poate fi în zadar.

O femeie puternică nu va arăta niciodată că nu se simte bine, că este rănită ori că a obosit. Ea va găsi diverse căi prin care se va descărca și va refula, având grijă că, în societate, să fie o adevărată doamnă, cu manierele adecvate, atitudinea potrivită, outfit-ul ideal și zâmbetul pe buze. Descoperă-te, lucrează cu tine și fii femeia care să inspire în jurul său prin propriul exemplu!