Cât se câștigă din videochat: banii se fac ușor și rapid?

Postat de Ina la 28.04.2020

Cât se câștigă din videochat: banii se fac ușor și rapid?

Toată lumea își dorește o viață lipsită de griji și câștiguri financiare foarte mari. Din păcate, cel puțin în România, un job obișnuit nu poate oferi un astfel de confort.

1. Câștigurile din videochat - cele mai mari la noi în țară

La ora actuală cel mai bine plătit job pe care îl poate avea o domnișoară fără mulți ani de experiență, este acela de model de videochat, această industrie fiind extrem de profitabilă la noi în țară, generând câștiguri spectaculoase.

Datorită acestor câștiguri, despre care toată lumea aude din ce în ce mai mult, tot mai multe fete decid să îmbrățișeze cariera de model de videochat. Fie că aleg să facă lucrul acesta de acasă, fie că aleg să colaboreze cu un studio de videochat, fetele îmbrățișează cu mult optimism și entuziasm această meserie. Toate visează la sume imense de bani, la vacanțe și mașini scumpe, la apartamente și vile de lux, numai că, de cele mai multe ori, socoteala de acasă nu prea e ca cea din târg .

Ceea ce nu știu majoritatea modelelor sau a fetelor ce doresc să devină modele de videochat, este că pentru a ajunge să câștigi foarte mult este nevoie în primul rând de perseverență, răbdare, determinare, ambiție și consecvența.

2. Câștigul în videochat: banii nu se fac repede și ușor

Banii nu se fac ușor și în timp scurt, nu este îndeajuns doar să apari online pe un site de videochat. Ai nevoie să acumulezi experiență în domeniu, să îți creezi o identitate pe site, să fii constantă în ceea ce privește programul, să fii jovială, drăguță, zâmbitoare, funny uneori, să cunoști limba engleză cât mai bine și să poți atinge cat mai multe subiecte de cultura generală.

Este nevoie de răbdare, pentru ca odată cu acumularea de experiență să reușești să parcurgi mai ușor fiecare provocare pe care o întâlnești atunci cand ești online și interacționezi cu oameni din toată lumea.

Gândește-te că pe fiecare site de videochat sunt online peste 3000 de fete în același timp și totodată sunt un anumit număr de membri, de ordinul sutelor de mii care doresc să comunice cu o fată atractivă și sunt gata să cheltuiască niște bani. Concurența este foarte mare, sunt mii de fete frumoase care sunt gata să facă multe lucruri de dragul banilor.

3. Ce trebuie să faci pentru a avea câștiguri mari din videochat?

Pentru a atrage atenția unui număr cât mai mare de membri nu este îndeajuns să fii una dintre fetele de pe site, ci trebuie să faci ceva pentru a ieși în evidență sau să-ți dezvolți anumite trăsături de caracter deosebite.

Întrebările care ar trebui să stea pe buzele tuturor modelelor, fie că sunt la început de carieră, fie că lucrează deja de ceva timp în domeniu dar nu câștigă sumele la care visează, sunt: "cu ce sunt mai specială față de celelalte fete?", "cu ce mă deosebesc de aceste fete, ca membrii să vină la mine și nu la ele?", "de ce ar trebui să cheltuie banii cu mine și nu cu un alt model care este în momentul acesta pe site?".

Dacă nu găsești un răspuns bun la această întrebare, nu te impacienta.

Trăsături, mimica, comunicare - atuuri pentru câștigurile din videochat

Poți, spre exemplu să faci un research pe site-urile de specialitate și să observi ce fac anumite modele care câștigă foarte mulți bani. Dacă ești dispusă, poți încerca și tu acele lucruri. Numai că trebuie să înțelegi că, deși faci același lucru, s-ar putea să nu funcționeze la fel de bine la tine. Întotdeauna va exista o diferență între modele, chiar dacă aleg să facă același lucru în același timp: una va avea mai mult trafic, alta mai puțin, una va câștiga mai mult, cealaltă mai puțin. Nu doar acțiunea ne diferențiază ca oameni, ci și trăsăturile, mimica, gesturile, felul cum vorbim, aspectul fizic, etc.

Modelele din studiourile de videochat câștigă mai mulți bani

Știm că uneori este dificil să fii sinceră cu tine sau să îți dai seama unde greșești, uneori nu știi cum să pui în valoare atuurile tale, tocmai de aceea este recomandat ca un model să colaboreze cu un studio sau cu o agenție de videochat cu experiență vastă în domeniu. Deși nu sună tentant la prima vedere faptul că trebuie să dai un procent din suma de bani pe care o câștigi, gândește-te în felul următor: e mai bine să iau 100% din aproape nimic, sau să câștig 50-70% din mult? Preferi 100% din 500$ sau 50% din 8.000$, adică 4.000$?

4. Cum ajungi să câștigi venituri de 10.000 - 20.000 $ pe lună?

Pentru a ajunge să realizezi venituri de 10.000 - 20.000$ sau mai mult, ai nevoie să lucrezi într-un cadru organizat, cu un program bine stabilit (un lucru foarte important și adesea ignorat în acest domeniu). Ai nevoie de un training specializat, menit să te ajute să te cunoști mai bine și să scoți în evidență atuurile tale și de a crea o strategie de promovare și marketing.

Dacă și tu vrei să câștigi cât mai mulți bani din videochat, ne poți contacta și poți stabili o întâlnire la o cafea cu noi pentru a discuta mai multe. Dacă ești interesată să lucrezi în acest domeniu, și cauți un studio profesionist și safe, poți stabili chiar un interviu cu noi.

Ne propunem să schimbăm mentalitatea oamenilor în legătură cu acest domeniu și să ajutăm la educația sexuală a societății noastre prin diverse proiecte pe care le susținem.