De ce să te angajezi la Fabulous Agency - studio videochat București?

1. Fabulous Agency iți oferă un venit minim garantat de 5000 de lei / lună. - Studio Videochat Fabulous Agency

1. Fabulous Agency iți oferă un venit minim garantat de 5000 de lei / lună.

Profită de oferta noastră de angajări videochat București și vei avea garanția că la începutul colaborării noastre iți vom oferi un venit minim garantat de 5000 de lei pe lună. Astfel, tu vei putea să-ți acoperi cheltuielile lunare, și te vei putea concentra pe evoluția în cariera ta de model videochat.

Evident, dacă sumele câștigate de tine prin procentul oferit de noi depășesc cei 5000 de lei, iți vom oferi suma mai mare, rezultată din procent.

2. Încasări substanțiale

Modelele noastre au venituri lunare care încep de la 1500$ - 2000$ în primele luni și ajung să câștige peste 20.000$ încă din primul an. Aceste venituri sunt posibile datorită trainingului nostru dedicat și a perseverenței modelelor noastre.

Dacă vrei sa aflii mai multe despre cât poți câștiga la Fabulous Agency București, intră pe pagina noastră Cât câștigi din Videochat?. O altă promisiune pe care o facem modelelor noastre este aceea că vor fi plătite la timp, la fiecare două săptămâni.

3. Beneficiezi de training dedicat și suport tehnic - Studio Videochat Fabulous Agency

3. Beneficiezi de training dedicat și suport tehnic

Fie că ești model nou sau ai deja experiență în videochat, noi îți suntem alături cu training dedicat și suport tehnic.

Training-ul Fabulous Agency București va fi unul adaptat personalității și experienței tale. La studioul nostru, toată echipa te va ajuta să obții veniturile dorite de tine și să-ți îndeplinești visele.

4. Studioul nostru de videochat oferă extra beneficii modelelor noastre

Oferim modelelor noastre bonusuri de ziua lor de naștere și organizăm periodic concursuri cu premii în bani sau cadouri. Dacă ne recomanzi unei prietene, iar aceasta ajunge să colaboreze cu noi, îți oferim un bonus de 300$.

5. Beneficiezi de un program flexibil, adaptat nevoilor tale - Studio Videochat Fabulous Agency

5. Beneficiezi de un program flexibil, adaptat nevoilor tale

Dacă aplici pentru oferta noastră de angajări videochat București, vei putea să-ți alegi singură programul de lucru, astfel încât să te bucuri la maxim de timpul tău liber. Un program flexibil iți permite să te ocupi de studiile, familia sau hobby-urile tale.

6. Ajutor pentru cazare

Dacă nu ești din București, dar totuși ai vrea să colaborezi cu noi, te putem ajuta să-ți găsești un apartament sau o garsonieră de închiriat. Dorim să-ți oferim șansa de a-ți îndeplini visele, indiferent unde locuiești în România.

Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să aplici?

1

Cunoștințe minime de limba engleză

Cunoașterea limbii engleze este un criteriu important în videochat. Cu cât știi mai bine limba engleză, cu atât vei ajunge mai repede la câștigurile dorite. În cazul în care nu cunoști limba engleză, noi te vom ajuta să o înveți, astfel incât să ajungi la un nivel mediu de limba engleză încă din primul an de colaborare.

2

Vârsta minimă de 18 ani

Colaborăm doar cu fete care au peste 18 ani, acesta fiind un criteriu esential. Acest criteriu este stabilit prin lege și nu se poate face nicio excepție. Suntem o echipă tânără și plină de viață și căutăm să colaborăm cu modele asemeni nouă.

3

Aspect fizic îngrijit

Deși un aspect fizic plăcut este un avantaj în acest domeniu, nu este un criteriu de angajare. La multe modele am observat ca atitudinea lor contează mai mult decât aspectul lor fizic în obținerea unor venituri substanțiale.

Pași pentru angajare

Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să aplici? - Studio Videochat Fabulous Agency

1. Ne contactezi

Ne poți contacta la numărul de telefon 0712.123.456, pe WhatsApp sau lasă-ne datele tale în formularul nostru de contact și te vom suna noi de îndată.

2. Vii la un interviu

Iți vom prezenta studioul nostru, oferta noastră de angajare și iți vom raspunde la toate întrebările tale legate de videochat și de colaborarea cu studioul nostru de videochat.

3. Training inițial

Din prima zi de colaborare vei avea parte de training personalizat, oferit de un trainer prietenos și cu experiență în domeniu, care te va face sa te simți în largul tău și care te va ajuta în evoluția ta ca model de videochat.

4. Activitate online și primele încasări

După primele săptămâni de activitate online te vei bucura de primii bani facuți în cariera ta de model de videochat. Vei beneficia în continuare de training în așa fel încât încasările tale să crească lună de lună.

Întrebări frecvente despre angajarea în Videochat

STUDIO Videochat ❤️Bucuresti » 1🏆- Incasari Rapide

Îndeplinește-ți visul acum!

Aplică acum!